TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A WEBSITE-ULUI www.stranduriocnelemari.ro
Acest document se refera la conditiile in care poate fi utilizat website-ul www.stranduriocnelemari.ro
Accesand sau utilizand website-ul www.stranduriocnelemari.ro, sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos. Acest website este detinut si administrat SC CESAVIL GROUP SRL.


Drepturile utilizatorului
Utilizatorul site-ului www.stranduriocnelemari.ro are dreptul sa vizualizeze site-ul pe monitorul calculatorului, sa tipareasca parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic, doar in scopuri personale, non-comerciale.
Continutul site-ului este proprietatea SC CESAVIL GROUP SRL si nu poate fi folosit / preluat de catre terti decat cu acordul scris al societatii.


Utilizatorii site-ului www.stranduriocnelemari.ro
Sunt de acord sa respecte urmatoarele obligatii, incluzand (fara a se limita):
au responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau in numele lor;
au varsta peste 18 ani si capacitatea legala de a initia actiuni juridice;
au obligatia de a garanta veridicitatea datelor furnizate despre ei sau membrii familiei lor;
nu au dreptul sa utilizeze site-ului in scopuri speculative, sau in scopul generarii de rezervari false sau frauduloase;
cunosc si inteleg interdictia dea transmite materiale politice, pornografice, rasiste sau alte materiale care contravin legii;
au obligatia de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial.
Utilizatorul site-ului www.stranduriocnelemari.ro nu are dreptul sa foloseasca (in forma existenta sau modificata) in scop comercial continutul site-ului.
Utilizatorul site-ului www.stranduriocnelemari.ro nu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile vor fi facute doar conform termenilor de utilizare.
Utilizatorul site-ului www.stranduriocnelemari.ro nu are dreptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului.
Solicitarile privind republicarea sau redistribuirea de continut vor fi adresate catre SC CESAVIL GROUP SRL la adresa strandulalbalbastru@stranduriocnelemari.ro.


Conditiile generale de rezervare si achizitionare de servicii pe site-ul www.stranduriocnelemari.ro
Orice rezervare efectuata pe site va fi considerata drept utilizatorului de a achizitiona un anumit serviciu turistic. Daca cererea / rezervarea utilizatorului este conforma, va fi acceptata, si acesta va primi un e-mail de confirmare din partea SC CESAVIL GROUP SRL. Contractul de comercializare a serviciilor turistice vor fi transmise de catre angajatii societatii.
Toate serviciile turistice afisate pe site pot fi rezervate la cerere, in functie de disponibilitatea pe care o avem in momentul solicitarii.
In momentul navigarii utilizatorului pe Site, acesta va putea observa referiri la diferite conditii ale spatiilor de cazare, motiv pentru care il rugam sa citeasca cu atentie acesti termeni si sa ia legatura cu SC CESAVIL GROUP SRL pentru detalii complete.


Anulari/Modificari
Modificarea perioadei rezervate in situatia in care s-a facut plata unui avans se va putea realiza doar conditionat de disponibilitatea existenta in perioada nou aleasa fara a i se putea imputa prestatorului de servicii asigurarea perioadei nou alese.
Anularea serviciului rezervat prin plata avans , conform factura proforma transmisa , implica retinerea acestei plati in avans.


Plata
Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe site si nu ne asumam nicio responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.
Prestatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea in cazul in care plata avansului nu se efectueaza la termenul stabilit.
Avansul poate fi achitat conform factura proforma .
In mod normal, sumele achitate (in avans si la cazare) se considera garantii pentru rezervare si nu sunt rambursabile/ returnabile/ reportabile, in caz de anulare/neprezentare.

Transfer Bancar / Virament:
Daca utilizatorul alege aceasta optiune de plata, i se va transmite prin e-mail o copie a facturii proforme, pe baza careia va putea efectua plata. Trebuie sa tina cont de faptul ca doar dupa incasarea sumei mentionate in factura proforma,in termenul stabilit, rezervarea este inregistrata.
BANCA RAIFFEISEN – RON RO13RZBR0000060020016109

Cash:
Plata in numerar se poate face in LEI:
la receptia Strandului Alb-Albastru, Ocnita, str.22Decembrie, Oras Ocnele Mari, Judet Valcea
in orice sucursala a Bancii RAIFFEISEN – in acest caz vi se va transmite prin fax sau e-mail o copie a facturii proforme, in baza careia utilizatorul va depune banii in contul specificat pe factura. Depunerile se fac direct in contul mentionat.

Plata online cu cardul
Daca in momentul rezervarii serviciilor turistice utilizatorul alege optiunea platii prin: “Card bancar online” sau “Card bancar – in rate”, va fi redirectionat catre site-urile securizate al procesatorilor de plati electronice (netopia.ro) unde va avea posibilitatea sa revada informatiile de facturare si sa efectueze plata. Daca a ales metodele de plata enumerate mai sus este necesar sa completeze un formular cu informatiile despre cardul lui in pagina securizata a procesatorului de plati. Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiile on-line la acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. “3-D Secure” asigura in primul rand ca nicio informatie legata de cardul utilizatorului nu este transferata sau stocata, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

In vederea finalizarii tranzactiei in conditii optime va trebui sa furnizati:

  • Numele posesorului de card
  • Codul cardului (cele 4 grupe de cifre mentionate pe fata cardului, fara spatii)
  • Data expirarii cardului
  • Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura)
    Tranzactiile se vor efectua in lei, indiferent de cardul utilizatorului, in conditiile agreate cu Banca emitenta a cardului lui. Pentru efectuarea tranzactiei pe site-ul nostru, nu se percepe niciun comision suplimentar.

Clauze de neraspundere:
Site-ul www.stranduriocnelemari.ro este un site cu continut informativ. SC CESAVIL GROUP SRL nu garanteaza in niciun fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site. Eventualele neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continutul site-ului si informatiile reale nu implica nicio raspundere, de orice natura, pentru SC CESAVIL GROUP SRL.
Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii sau angajament din partea SC CESAVIL GROUP SRL.
SC CESAVIL GROUP SRL nu va putea fi tinuta raspunzatoare fata de nici o persoana/entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului www.stranduriocnelemari.ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.


Modificari in termenii si conditiile de utilizare:
SC CESAVIL GROUP SRL poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.
Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor SC CESAVIL GROUP SRL si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti.
Acest site poate contine link-uri catre diverse site-uri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului www.stranduriocnelemari.ro si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.


Date personale
Ce informații colectăm: nume, prenume, numar telefon, adresa domiciliu, adresa de e-mail, serie si nr. carte de identitate, serie si nr. pasaport, CNP, IP, data nasterii, varsta copiilor.
Cum utilizăm datele dvs.: pentru scopuri de business și administrative (în special pentru a vă contacta și pentru a procesa comenzile pe care le plasați pe site-ul nostru), pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale, pentru a de a promova bunurile și serviciile noastre și în legătură cu drepturile și obligațiile noastre legale.
Cum sunt securizate datele dvs.: prin utilizarea de soluții tehnice si organizatorice precum: stocarea de informatii pe servere securizate, criptarea transferurilor de date către și de la serverele noastre utilizând tehnologia SSL, criptarea operatiunilor de plată pe site folosind tehnologia SSL, permiterea accesului la datele dvs. personale doar când este necesar, criptarea datelor personale, criptarea e-mailurilor, pseudonimizarea și/sau anonimizarea datelor personale.
Utilizatorii site-ului www.stranduriocnelemari.ro trebuie sa stie ca procesul de colectare a datelor cu caracter personal, se realizeaza exclusiv pentru identificarea corecta a clientilor beneficiari ai serviciilor prestatorului de servicii si acestea se vor realiza cu respectarea drepturilor persoanelor fizice asa cum acestea sunt reglementate de art 65 din Regulamentul nr. 679/27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor)
Pentru detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal de catre SC CESAVIL GROUP SRL, puteti accesa site-ul www.stranduriocnelemari.ro sectiunea Politica de confidentialitate.