Ștrandul
Fără Fund, Ocnele Mari


Povestea Ștrandului Ocnele Mari începe în anul 1881, primul an de functionare al stațiunii balneare Ocnele Mari. Aici, Ioan Claus construiește un stabiliment balnear lângă lacul sărat, care devine unul dintre locurile de tratament cele mai căutate din țară.

Situat la 5 km distanță de Rm. Vâlcea, Ștrandul Fără Fund este poziționat pe gura unei foste mine de sare al cărei fund se pierde la peste 80 de metri adâncime, de unde și denumirea de "Ștrandul Fără Fund".

Apele vin din adâncuri și au o concentrație de sare foarte ridicată.
Complexul este dotat cu două bazine cu apă sărată,mini-piscină cu apă dulce pentru copii, unități de cazare cu baie individuală, televizor și mini-bar, șezlonguri, umbrele, baldachine, dușuri, plajă cu nisip fin, loc de joacă pentru copii.
Ștrandul din Ocnele Mari poate fi destinația perfectă de petrecere a timpului liber, precum și locul ideal pentru ameliorarea problemelor de sănătate.

Efectul terapeutic al apei sărate:
✔️ ajută la creșterea imunității
✔️ tratează reumatismul
✔️ efect antiinflamator
✔️ diminuează durerile
✔️ crește mobilitatea articulară
✔️ ameliorează probleme ginecologice

 

Vezi videoclipul
de prezentare al Ștrandului Fără Fund, Ocnele Mari

Te așteptăm cu drag! Sună pentru a-ți rezerva locul pe plajă

nursinghome-home-iconplaynursinghome-home-iconplay2

Cele două  2 bazine cu apă sărată


Conțin apă cu o concentrație foarte ridicată de sare, astfel încât se poate pluti cu ușurință. Atenție însă! Dacă vă atingeți ochii sau rănile cu apă sărată veți experimenta o usturime acută sau chiar durere, din cauza concentrației de sare. Da, exact ca în vorba noastră românească "sare pe rană".

Ștrandul este amenajat cu baldachine, umbrele, șezlonguri, dușuri de exterior, cabine de schimb, plajă cu nisip, loc de joacă pentru copii.

 

Alege ștrandul potrivit pentru tine

 

Cazare
...

Cazarea în cadrul complexului Ștrandul Fără Fund


Cazarea se face în bungalow-uri cu camere de două sau trei paturi, cu ieșire directă la plajă.
Fiecare cameră dispune de toaletă proprie, televizor și mini-bar. Distanța față de bazine este foarte mică astfel încât se poate profita la maxim de aerul salin cu proprietăți curative.

În cadrul complexului vei găsi tot ce ai nevoie pentru un sejur cât mai plăcut: șezlonguri, baldachine, toalete, dușuri, internet, posibilitate de servire a mesei.

Indiferent de tipul de cameră ales vei avea accesul la bazine gratuit, precum și șezlong inclus, în limita locurilor disponibile. Unul din avantaje este că te vei putea trezi devreme să ocupi șezlongul din poziția preferată. Noi zicem că cu cât mai aproape de bazine cu atât mai bine.

 

Restaurant
...


Meniul este diversificat


Meniul restaurantului cuprinde mic dejun, preparate de pui, peparate din pește, preparate din porc, preparate la grătar, ciorbe, salate, garnituri, deserturi și înghețată, snacks & sweets.

În meniul de băuturi veți găsi apă minerală și plată, cafea, băuturi alcoolice, bere, vinuri, energizante, răcoritoare, smoothie.

 

 

Tarife acces
ștrand & cazare


Bilete ștrand

Tarife
(șezlong inclus in limita locurilor)


Luni - Duminica

Adulti: 35 lei
Copii 3 - 14 ani: 15 lei
Copii < 3 ani: GRATUIT


Rezervă acum
Ștrandul Fără Fund, Ocnele Mari

0753221111


Cazare 

Tarif pentru mai mult de 2 zile
(șezlongul și intrare la ștrand incluse)


Tarif pentru mai mult de 2 zile

Camera dubla: 300 lei
Camera tripla: 320 lei
Apartament: 370 lei


Rezervă acum
Ștrandul Fără Fund, Ocnele Mari

0753221111
 

Galerie foto

 

Cum ajung?
...

Cu mașina

Ocnița se află în continuarea localității Ocnele Mari la 2.5 km de aceasta. Pornind din Rm. Vâlcea se merge către Horezu și după numai 3 km se face dreapta către Ocnele Mari. Se traversează localitatea Ocnele Mari, apoi se face stânga în centrul localității Ocnița către ștrand.

Cu transport în comun

S.C. Galex Cosimex S.R.L. organizează curse de transport în comun pe ruta Rm. Vâlcea - Ocnele Mari - Slătioare - Luncă si retur

E timpul pentru vacanță
la Ocnele Mari!

 

Verifică disponibilitate camere
Ștrandul Fără Fund, Ocnele Mari

0753221111

Fă o rezervare

prin formularul de mai jos